Recenze

Souhrn recenzí produktu Kompresní kalhoty:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Kompresní kalhoty dámské - Newline Compression

pro sport i zeštíhlení výborná věc na sport produkt se mi používá výborně

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.06.2012)

Tyto kompresivní punčochy nosím na sport třeba na kolo i na jiné sporty třeba na běh pěkně mě stáhnou lýtka uběhnu víc nebolí mě svaly po cvičení no prostě perfektní a děkuji výrobci i obchodu že někdo něco takového vymyslel


Recenze Unisex elastické kalhoty Newline Base Sprinters - kompresní

Kvalitní kalhoty, dnes jsem v nich odbehla zavody, doporucuji

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.05.2013)

skvele sedi, jsou prijemne

nic


Recenze Unisex kompresní 3/4 kalhoty Newline Compression

Dnes objednám dlohé pro manžela a dlouhé a 3/4 pro sebe.Věřím, že bych mohla dostat množstevní slevu nebo neplatit poštovné.Nadále bubu u Vás objednávat.Děkuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.04.2012)

prostě super kvalita k ceně


Recenze Thermo kalhoty Brubeck dlouhé

Kalhoty jsem si zakoupil primárně na běhání, případného použití na in-liny nebo v zimě pod svrchní vrstvu oblečení bych se ale nebál. Za danou cenu hodně nabízené muziky.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.04.2015)

Drží optimální teplotu - ani zima, ani horko Dobře držící guma v pase i u kotníků Příjemný materiál I přes velkou zátěž v opravdu teplém počasí byla kůže pod nimi suchá.

Spíše pro použití venku/v chladnějším prostředí, ve vnitřních prostorách či teplých dnech je v kalhotách brzy horko.


Recenze Unisex kompresní 3/4 kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

S kalhotami jsem naprosto spokojená. Perfektně padnout. Efekt je cítit i vidět ;) Nejdřív se mi zdála pořizovací cena drahá, ale opravdu za to stojí. Vřele doporučuji koupi.

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.05.2013)

cena kvalita zpracování velikostně padnou

NIC


Recenze Unisex běžecké kompresní 3/4 kalhoty Newline ICONIC Compression Knee Tight

kalhoty mám velice krátce, tak ještě nemohu posoudit, zda mají udávané přednosti používám je hlavně na kolo

Celkové hodnocení: 7.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.05.2013)

příjemný materiál pořídila jsem si je pro povzbuzení lymfatického systému

docela úzké přes lýtka - myslela jsem, že pánská varianta bude trošku volnější


Recenze Unisex kompresní 3/4 kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

Produkt jsem si vybrala kvůli jejich kompresním vlastnostem, jsem s ním spokojena, cvičím v nich pravidelně obden. Na mé doporučení si je objednala kolegyně, která je rovněž spokojena.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.10.2013)

Dobře sedí neomezují pohyb plní funkci, která je uvedena

troch úzké v lýtkové části


Recenze Dámské kompresní 3/4 kalhoty Newline Compression

S kompresními kalhotami jsem velice spokojená, koupila jsem je ve slevě, takže cena byla přijatelná a již na první pohled je vidět, že jsou kvalitní. Na těle pohodlné, neškrtí.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.06.2012)

kvalita produktu přijatelná cena


Recenze Unisex dlouhé kalhoty Newline Base - kompresní

Kvalitní kalhoty, dnes jsem v nich odbehla zavody, doporucuji

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.05.2013)

skvele sedi, jsou prijemne

nic


Recenze Unisex elastické kalhoty Newline Base Sprinters - kompresní

S kalhotami jsem naprosto spokojená. Perfektně padnout. Efekt je cítit i vidět ;) Nejdřív se mi zdála pořizovací cena drahá, ale opravdu za to stojí. Vřele doporučuji koupi.

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.05.2013)

cena kvalita zpracování velikostně padnou

NIC


Recenze Dámské kompresní 3/4 kalhoty Newline Compression

Slyšela jsem o tomto druhu sportovního oblečení v TV. Nosí se velice dobře, jsem s výběrem zboží spokojená. Určitě všem doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.06.2012)

Skvělě padnoucí, příjemný materiál

Po velmi krátkém nošení mi povolil zadní šev, což jsem u značkového zboží nepředpokládala. Věřím, že je to jen náhoda.


Recenze Kompresní kalhoty dámské - Newline Compression

S timto vyrobkem nemam velke zkusenosti. Mela jsem je jen asi trikrat, nicmene po cviceni jsem mela pocit odlehcenych nohou (jsem laik, tak nevim, zda se podpora lymfy projevuje timto zpusobem - pokud ano, tak to funguje :o)). Prozatim jsem s nimi spokojena a jaky bude ubytek cm ( prip. zpevneni) v prislusnych partiich se teprve ukaze. Ale na toto maji vliv urcite i dalsi faktory (jidlo, tep frekvence - prozatim nehlidam atd.)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.06.2012)


Recenze Dámské běžecké kompresní kalhoty Newline ICONIC Compression Tight

Shledávám kalhoty jako výbornou investici.

Celkové hodnocení: 9.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.05.2013)

Cítím velký rozdíl při cvičení v kalhotách Newline a běžnými sportovními kalhotami, které nosím. Nohy jsou krásně zpevněné, kalhoty jsou velmi příjemné a prodyšné.


Recenze Unisex kompresní 3/4 kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

příjemný materiál, kvalitní provedení pro hraniční velikost S-M doporučuji spíše M

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.01.2013)

ještě jsem je nevyzkoušela v akci, ale provedení se zdá kvalitní objednala jsem si dle velikostní tabulky S, ale bylo mi to už moc těsné, bez problémů jsem vyměnila za M, které sedí perfektně


Recenze Unisex kompresní 3/4 kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

Chtěla jsem vyzkoušet jestli budou mít nějaký účinek. Zatím moc účinek hubnutí nevidím, ale to je spíše mojí vinou. Kalhoty jsou jinak skvělé, dobře při sportu stáhnou a podrží svaly. Materiál je příjemný a dobře se nosí. Já bych je klidně doporučila ostatním.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.08.2012)

tělo se lépe prohřeje skvěle stáhnou jsou velmi pohodlné jsou velmi příjemné na nošení

zatím nemám žádné


Recenze Dámské kompresní 3/4 kalhoty Newline Compression

naprostá spokojenost, dobře se v nich cítím, pohybuji, velice dobře vypadají a neomezují při pohybu. Po vyprání rychle schnou. Kvalitní zpracování. Ostatním bych je určitě doporučila. Mám je teprve krátce, ale zdá se mi, že se jen tak nevytahají a udrží si svůj tvar. Švy také vypadají kvalitně. Moc ráda je nosím, už jsem měla celou řadu funkčních kalhot, ale tyhle se mi zdají nejlepší. Jsem tedy naprosto spokojená a pokud se časem a častým používáním nezmění, budu se ráda k této značce i druhu vracet. Používám je jak na tenis, spinning, aerobic, tak na běžné delší výšlapy do přírody. Zařadila bych je mezi cenově dostupné, možná krapet dražší, ale určitě nelituji, myslím, že cena odpovídá kvalitě.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.10.2012)

pevné, už na první pohled a pohmat velice kvalitní, šikovně šité, opticky zeštíhlují

zatím mě nic nenapadá


Recenze Dámské 3/4 kompresní kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

jsou krásné kvalitní materiál obchod má bezva velikostní tabulku-velikosti sedí silikonové proužky na okraji nohavic zabrání klouzání a vyhrnování po vyprání kalhoty seděly perfektně nevytahují se a nemění tvar stahují tak akorát pružné ale pevné reflexní prvky funkčnost

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.03.2016)

cena nejlepší na srovnávači


Recenze Unisex kompresní 3/4 kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

Kalhoty bych si koupila určitě znovu. Poměr cena / výkon je velmi uspokojivý. Opravdu velmi příjemné na nošení, nikde se nezařezává, neškrtí. Měla jsem strach, že mi bude komprese při cvičení vadit, ale cvičí se mi mnohem lépe, než v obyčejných kalhotech / legínách. Zatím nevidím žádné mínus.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.01.2013)

Velmi příjemný materiál. Pohodlné, neškrtí, neškrábe. Velikosti odpovídají skutečnosti. Velmi doporučuji.


Recenze Dámské 3/4 kompresní kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

Kalhoty bych si koupila určitě znovu. Poměr cena / výkon je velmi uspokojivý. Opravdu velmi příjemné na nošení, nikde se nezařezává, neškrtí. Měla jsem strach, že mi bude komprese při cvičení vadit, ale cvičí se mi mnohem lépe, než v obyčejných kalhotech / legínách. Zatím nevidím žádné mínus.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.01.2013)

Velmi příjemný materiál. Pohodlné, neškrtí, neškrábe. Velikosti odpovídají skutečnosti. Velmi doporučuji.


Recenze Kompresní kalhoty dámské - Newline Compression

Cvičení s těmito kalhoty je velmi příjemné. Jsou ideální na aerobní typ cvičení, protože tak nejlépe vynikají jejich vlastnosti. Po cvičení mám pocit odlehčených nohou a mnohem víc toho zvládnu, protože pálení svalů přichází mnohem později nebo vůbec.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.08.2012)

Perfektně sedí (velikost se dá bez problémů odhadnout podle velikostní tabulky) Po cvičení pocit odlehčených nohou Příjemný materiál, který odvádí vlhkost od těla


Recenze Dámské kompresní 3/4 kalhoty Newline Compression

Kalhoty jsou velmi příjemné, pružné, nikde nedrhnou, neškrábou, na dotek velice příjemné. Jsem s nimi spokojena. Trvalost materiálu ano barvy hodnotit nemohu, nepoužívám je zatím tak dlouho. Jedinou nevýhodou byla dlouhá doba dodání, cca 14 dní.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.07.2012)


Recenze Dámské kompresní 3/4 kalhoty Newline Compression

JSEM ZVĚDAVÁ, ZDA OPRAVDU FUNGUJÍ

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.05.2013)

PŘÍJEMNÝ MATERIÁL

TROCHU TĚSNÉ V LÝTKÁCH, MOHLY TAM BÝT MALINKO PRUŽNĚJŠÍ


Recenze Dámské 3/4 kalhoty Newline Base - kompresní

Chtěla jsem vyzkoušet jestli budou mít nějaký účinek. Zatím moc účinek hubnutí nevidím, ale to je spíše mojí vinou. Kalhoty jsou jinak skvělé, dobře při sportu stáhnou a podrží svaly. Materiál je příjemný a dobře se nosí. Já bych je klidně doporučila ostatním.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.08.2012)

tělo se lépe prohřeje skvěle stáhnou jsou velmi pohodlné jsou velmi příjemné na nošení

zatím nemám žádné


Recenze Unisex dlouhé kalhoty Newline Base - kompresní

S kalhotami jsem naprosto spokojená. Perfektně padnout. Efekt je cítit i vidět ;) Nejdřív se mi zdála pořizovací cena drahá, ale opravdu za to stojí. Vřele doporučuji koupi.

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.05.2013)

cena kvalita zpracování velikostně padnou

NIC


Recenze Dámské běžecké kompresní kalhoty Newline ICONIC Compression Tight

Nevím, zda kalhoty svým kompresním účelem plní původní záměr - pozitivní účinky na celulitidu nebo tvarování postavy nepozoruji, proto jsem po téměř dvou letech používání sáhla po tomto modelu s vyšší kompresí. Ačkoli je uvedena komprese 10/10 nemám pocit, že by byly výrazně kompresnější než původní model, který jsem měla (Base Newline). Spíše naopak. Myslím, že mají jistý vliv na podporu regenerace (pokud oproti běžné dávce (8 km) nárazově uběhnu 13, svaly se velmi rychle vzpamatují. Mám je ráda, příjemně se nosí a vypadají dobře. Škoda jen, že mě ani po dvou letech nepřesvědčily o účincích estetických. (Doplním, že nejsem domácí povaleč, aby to na to někdo nemohl svést :-) 2x v týdnu běhám, 1x hraju basketbal, 1x intenzivní trénink lezení, z práce chodím pěšky (2,5 km)..o víkendech střídavě výlety (do 20 km), kolo (do 60 km).

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.03.2014)

Dobře padnoucí (170/57kg, zvolila jsem S)

Neustále se pářou nitě, několik jsem jich odstřihla, snad se tento proces jednou zastaví :-)


Recenze Dámské 3/4 kompresní kalhoty Newline Base Dry N Comfort Knee Tights

Chtěla jsem vyzkoušet jestli budou mít nějaký účinek. Zatím moc účinek hubnutí nevidím, ale to je spíše mojí vinou. Kalhoty jsou jinak skvělé, dobře při sportu stáhnou a podrží svaly. Materiál je příjemný a dobře se nosí. Já bych je klidně doporučila ostatním.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.08.2012)

tělo se lépe prohřeje skvěle stáhnou jsou velmi pohodlné jsou velmi příjemné na nošení

zatím nemám žádné


Recenze Dámské dlouhé kalhoty Newline Base - kompresní

S kalhotami jsem naprosto spokojená. Perfektně padnout. Efekt je cítit i vidět ;) Nejdřív se mi zdála pořizovací cena drahá, ale opravdu za to stojí. Vřele doporučuji koupi.

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.05.2013)

cena kvalita zpracování velikostně padnou

NIC


Recenze Thermo kalhoty Brubeck dlouhé

Produkt jsem zakoupila manželovi, který jej doposud vyzkoušel jen párkrát. Zatím je ale velmi spokojený s kslhoty si chválí

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.05.2013)


Recenze Dámské běžecké kompresní kalhoty Newline ICONIC Compression Tight

Vzhled i materiál jsou perfektní, teď ještě aby měly ty účinky, které slibují. Ale mám je zatím krátkou dobu na to, abych toto mohla posoudit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.04.2013)

Kalhoty jsou velice kvalitně šité, materiál je perfektní. Chválím i reflexní prvky na kalhotách.


Recenze Dámské 3/4 kalhoty Newline Base - kompresní

- nemohu soudit trvanlivost po seprání, mám je dva týdny, ale doufám, že vydrží dlouho :) - pokud se u nich časem neobjeví nějaká zásadní vada, klidně si koupím další takové, až tyto doslouží (což bude doufám za hodně dlouho) :) - celkově spokojenost

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.08.2012)

- velmi pohodlné, pružné (mám vel. M, slovanskou postavu 162 cm :) - příjemný materiál, rychle schne, chladí (opravdu, když jsem měla na sobě pouze kalhoty, tak chladily víc, než holá kůže - v klidu) - zadní kapsička na drobnosti - silikonové protiskluzové pásky (jako jsou na samodržících silonkách) na spodním konci nohavic (i když mi přijdou snad i zbytečné) - materiál i švy vypadají solidně

- zatím nic (mám je krátce)